8900 Zalaegerszeg, Csány tér 1,
Zalai Egészségcentrum
Telefon: +36304634553
E-mail küldése

Aktualitások

2021. január 15., 19:07I.Magyar Reflexológia Konferencia

A tudatos érintés művészete cím fogalmazódott meg bennem, az I. Magyar Reflexológia Konferencia résztvevőjeként.

Az előadások a múlt gyökerei és a jövőbetekintő gondolatok közé voltak szisztematikusan, elméleti és gyakorlati formában elhelyezve. Az előttünk járó, természetgyógyász tevékenységet folytató szakemberek munkásságára támaszkodva, a már bizonyítékként lefektetett alapokhoz minden előadó saját egyéniségével és irányultságával adta át számunkra értékes mondanivalóját.

Gyakorló gyógytornász, reflexológusként úgy érzem egyre több a rendelkezésünkre álló tudás, tudományos bizonyíték, protokoll, technikai vívmány, amit jól felhasználva a tudatos, önmaga gyógyulásában aktívan közreműködő betegek szolgálatába tudunk állítani.

Bár a járványügyi helyzetre való tekintettel on-line formában valósult meg a rendezvény, szívmelengető érzés volt egykori oktatóimat ismét látni. Az új lebonyolítási forma bebizonyította, hogy a számomra oly fontos jelenlét még így is megtapasztalható és közvetíthető a tartalom.

Köszönet és tisztelet illeti az előadókat, szervezőket és mindazokat akik láthatalan formában számunkra lehetővé tették, hogy elinduljon egy kreativitáson alapuló együttműködés.
« Vissza az előző oldalra!

Dancsné Balogh Kornélia - Magyar