8900 Zalaegerszeg, Csány tér 1,
Zalai Egészségcentrum
Telefon: +36304634553
E-mail küldése

Referenciák

Mélyoszcillációs kezelés

„Április 6-án műtöttek, egy rutinnak számító beavatkozással, a csípőm fölötti ízületi lágyszövetekben. A tervek szerint pár nap múlva munkába is állhattam volna, de sajnos  műtét után bevérzés alakult ki nálam. Az orvosok a legjobb esetben is, 6-8 hetes gyógyulási időt jósoltak. Ez idő alatt mankóhasználatra is kényszerültem. A műtétet követő első 2 hétben minden hagyományos orvosi módszert kipróbáltam, de sajnos egyik sem segített. Kiestem a munkából, a mindennapi családi életből és a sportból is. Ez az időszak nemcsak testileg, de lelkileg is megterhelő volt számomra.

Teljesen véletlenül találtam rá  Nellire, aki egy új kezelési módszer bevezetésén dolgozott. Ennek lényege, hogy a szöveti mély keringés javításával a vérömleny felszívódását rendkívüli módon gyorsítja. Esetemben pl. az egyik kezelés olyan látványos volt, hogy a zoknimat önállóan fel tudtam venni, amire előtte képtelen voltam. Az 1 hetes kezelést követően az orvosok megdöbbenésére a mankót elhagytam, és el tudtam utazni az április végén megtartott továbbképzésre, amiről előtte teljesen lemondtam.

Hálásan köszönöm ezúton is Nellinek a terápiát, ami rendkívüli gyorsasággal segített abban, hogy az életminőségem újra a régi legyen. Sajnálom, hogy nem találkoztam vele korábban.”

Dr. I. Gyula, Zalaegerszeg

 
« Vissza az előző oldalra!
Dancsné Balogh Kornélia - Magyar