8900 Zalaegerszeg, Csány tér 1,
Zalai Egészségcentrum
Telefon: +36304634553
E-mail küldése

Referenciák

Nyirokterápia

"1999.augusztusában rosszindulatú daganatos betegség miatt nőgyógyászati műtétet végeztek nálam egy magánklinikán. A nyirokcsomók eltávolítása miatt mindkét alsó végtagomon kialakult az elefántiázis, de sajnos nem kaptam időben megfelelő segítséget az állapotom karbantartására, annak ellenére hogy az ország több speciális centrumát is felkerestem.

Az idő múlásával a problémáim egyre súlyosbodtak, mígnem általános rosszullétek miatt kardiológus jóvoltából eljutottam a zalaegerszegi onkológia lymphoedema részlegébe. A szakrendelés orvosa szkeptikusan és kétkedve a kezelés hatékonyságába, vissza akart küldeni Budapestre, de ellentmondtam,-hiszen ahová jutottam az épp az ottani kezeléseknek volt köszönhető.

Ekkor jött egy kedves, törékeny terapeuta Dancsné Balogh Kornélia, aki lelkiismeretesen vett kezelésbe és az állapotom szemlátomást javulni kezdett. Hét liter nyirokfolyadék távozott az alsó végtagomból, a keringésem jobb lett, tudtam járni és ellátni magam. Mindez 8 éve történt, nélküle már rég nem dolgozhatnék, sőt talán nem is élnék!

Balogh Kornélia nagyszerűsége nemcsak kitűnő szaktudásának köszönhető, hanem annak is, hogy tisztában van azzal, hogy akik hozzá kerülnek nemcsak testi elváltozásokban szenvednek, hanem sérült a lelkük és naponta megküzdenek kisebbségi komplexussal. Ez a nagyszerű terapeuta mind a testet, mind a lelket kezeli, örök optimizmusával reményt önt a betegekbe, mert tudja egy ilyen betegség csak komplexen gyógyítható. Mély empátiája és kitűnő szaktudása remélem még sok betegnek ad elviselhető életet. Én mindenesetre köszönöm a sorsnak, hogy egy ilyen nagyszerű EMBERREL találkozhattam"                               

L. Erzsébet, Keszthely

 

 
« Vissza az előző oldalra!
Dancsné Balogh Kornélia - Magyar