8900 Zalaegerszeg, Csány tér 1,
Zalai Egészségcentrum
Telefon: +36304634553
E-mail küldése

Referenciák

Rehabilitáció

2019. nyár közepétől bal oldali csípőfájdalmaim keletkeztek, éjszakánként oly erősen, hogy kizárólag hason tudtam aludni. Nappal szinte panaszmentes voltam.

Mindez elkeserítő volt, hiszen sportos életmódot folytatok, edzőterembe járok, rendszeresen gyalogtúrázom, kerékpározom.

Bízva abban, hogy nem kopási vagy reumatológiai problémáim vannak, egy manuálterapeuta szakorvost kerestem fel.

A vizsgálat során kiderült, hogy a panaszaim oka a 6 évvel ezelőtti nagy hasi műtétem kapcsán, a kivezető cső helyén (bal oldalon) keletkezett bőr-kötőszövet-hasizom hegesedése.

Ebből adódtak az izomhúzódási és feszülési tünetek, fájdalmak.

Terápiaként gyógymasszázst , és Terrier-féle lágyrész manuálterápiát javasolt az orvos.

Régi ismeretség alapján Nellitől kértem tanácsot, s rövid időn belül elkezdte a kezelésemet.

Elsősorban az elektrosztatikus vonzás elvére épülő mély oszcillációs kezelést alkalmazta, amely – az orvos által számomra javasolt igen fájdalmas gyógymasszázzsal ellentétben, amitől igen ódzkodtam, - rendkívül kellemes, kímélő eljárás volt.

Ezen túlmenően gyógytornával, valamint masszázshengeres gyakorlatokkal is kiegészítette a rehabilitációs kezelésemet, amiket otthon is tudtam végezni.

A javulás, a tünetmentessé válás - várakozásomon felül - igen gyorsan bekövetkezett. Már két kezelést követően tudtam oldalon fekve is aludni, megszűntek a fájdalmak.

Nelli szakmai tudásával, pozitív emberi tulajdonságaival korábban is tisztában voltam, bíztam benne, ezért fordultam hozzá segítségért.

Az pedig egy külön meglepetés és szinte ajándék volt számomra, hogy a problémámat ezzel a ma még kevéssé ismert eljárással, fájdalommentesen lehetett megoldani.

Hálás köszönetem mindezekért.

 
« Vissza az előző oldalra!
Dancsné Balogh Kornélia - Magyar